• Turisticko-športový deň, alebo dostávame sa do formy

          • Návrat do školy je spojený aj s obnovovaním našich zručností a to nielen vo vedomostnej rovine. Dňa 28.04.2021 sme využili krásne počasie a v dvoch skupinách sme sa vybrali na túru, počas ktorej sme pozorovali prebúdzajúcu sa prírodu, navštívili sme konskú farmu a zahrali sme si športové hry. A hlavne sme sa rozprávali a rozprávali :) Každá skupina podľa veku prekonala inú vzdialenosť. Mladší žiaci v tento deň pokorili 7km. Starší žiaci 10km. V tejto aktivite budeme pokračovať aj budúci týždeň. Dneperská sa dostávy do formy a pracuje aj na svojej fyzičke.

          • ... aby Príma bola príma ;)

          • Novinka pre našich budúcich prvákov už dnes!

            Milí piataci, spolu s vašimi rodičmi máte už takmer za sebou neobyčajný školský rok. Učili ste sa sami na diaľku z domu, čo mohlo byť pre niektorých z vás náročné. 

            My na Dneperskej to vieme! Preto sme sa rozhodli, že žiakom v našej novej Príme (ako aj ich rodičom), uľahčíme prvý polrok u nás tým, že si spoločne zopakujeme učivo ich neobyčajného piateho ročníka. 

            Vážení rodičia, naša škola Vám pomôže! Spolu s učiteľmi si žiaci nielen zopakujú prebraté učivo základnej školy, ale aj dobehnú to zameškané:)

            "Dáme všetky strachy bokom a vykročíme správnym krokom."           

                                                     #DneperskaPrima2122